BOARDWALK

Ik heb af en toe de behoefte om even stil te staan. Zodat ik kan reflecteren op wat ik doe en hoe ik de dingen doe.

Jim van 44 is directeur van een groot organisatie-onderdeel in de energiesector. Hij heeft snel carrière gemaakt en heeft overwegend positieve pers in de organisatie. Jim is een visionair en zijn mensen waarderen zijn toegankelijkheid en mensgerichtheid. Hij heeft al verschillende cursussen en (leiderschaps-)trajecten gedaan. En toch zijn er momenten waarop het even wat minder gaat. Momenten waarop Jim zich onzeker voelt en waarop hij de druk op zijn schouders voelt toenemen. Het voelt alsof hij er alleen voor staat. Hij irriteert zich dan sneller aan collega’s en wordt wat narrig en ongeduldig. Soms krijgt hij hier ook feedback over. Hij neemt ook steeds wat meer werk mee naar huis en besteedt hierdoor minder tijd aan zijn gezin, waaronder zijn zoon Bram van 11 in groep 8 en de tweeling Susan en Lisa van bijna 14 (beiden VWO). Hij merkt dat zijn energie minder wordt….

Herken jij elementen van Jim bij jezelf? Dan is BOARDWALK wellicht iets voor jou.

BOARDWALK is een uniek individueel ontwikkelprogramma waarmee je als leider of executive gedurende 1 jaar werkt aan de volgende stap in je leiderschap. BOARDWALK is een co-creatie samen met Eric de Waard van De Waard Coaching. Bij de totstandkoming van BOARDWALK hebben we een aantal van onze cliënten in coaching ondervraagd. Hun antwoorden hebben we vertaald in dit concept.

Het traject bevat een mix van van Advies, Coaching, Training en Sparring (ACTS) en  gaat dus verder dan alleen coaching op één specifiek probleem of thema. Er zit een theoretische leerlijn in het programma met onderdelen uit de TA, NLP en Systemisch werk. Zodat je deze beproefde elementen ook zelf in je werk kunt inzetten.

Elke topsporter heeft een coachimg_7132

BOARDWALK gaat uit van de overtuiging ‘elke topsporter heeft een coach’. In het programma heb jij als leider een coach net zoals een topsporter die heeft. Iemand die je spiegelt, op je techniek let, die je gericht ‘oefenstof’ aanbiedt, re
levante kennis overdraagt en je scherp houdt. Zodat jij topprestaties kunt blijven leveren en nog meer impact kunt maken dan je nu al doet.

Aan het eind van het programma ervaar je meer balans en rust en bereik je meer met minder inspanning. Je hoeft minder ‘op kracht’ te skiën omdat je nu toegang hebt tot al je beschikbare bronnen en stijlen. Ook tot degene die je onbewust in de schaduw hebt gehouden.

Hieronder kun je de brochure met meer informatie downloaden.

BOARDWALK leaflet b2017

Het aantal plekken in BOARDWALK is beperkt. Mail voor actuele beschikbaarheid naar marius@mpoweru.nl of bel me op 06-20432681. Een intake maakt deel uit van de procedure.