Change Coaching

Jij helpt leiders de rol te spelen die nodig is. – Paul

Bent u leider of manager en geeft u leiding aan een veranderproces of implementatie? En zoekt u hiervoor een ervaren sparring partner en adviseur op het gebied van Change Management? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

In een sfeer van veiligheid, oprechtheid en vertrouwen bepalen we de veranderaanpak en sparren we samen over relevante thema’s in het veranderproces. Zodanig dat u als leider in uw kracht staat en gedurende het proces precies de juiste interventies plaatst. Zodat er flow in het proces ontstaat en de doelstelling worden gerealiseerd.

Zoals in het volgende voorbeeld.

Bij een grote organisatie in de technologie-sector werden grote verbeterprogramma’s opgezet, onder andere op het gebied van Innovatie. De innovatie-programma’s werden geleid door programmamanagers, die verantwoordelijk waren voor zowel de ‘harde’ als de ‘zachte’ kant van het programma. Ik heb deze programmamanagers gedurende twee jaar op het gebied van Change Management begeleid, waarbij ik als coach en sparring-partner van deze programmamanagers fungeerde. Ik hielp hen onder andere met het vormgeven van de change aanpak, het voorbereiden en uitvoeren van interventies. Wekelijks reflecteerden we in 1 op 1 gesprekken op actuele veranderkundige thema’s en hun rol als leider hierin.

Kijk hier voor een overzicht van opdrachtgevers waarvoor ik werk en gewerkt heb.

Speelt er bij u een verander- of ontwikkelvraagstuk en zoekt u begeleiding? Mail naar marius@mpoweru.nl of bel me op 06-20432681.