Feedback van cliënten

Hieronder een overzicht van feedback van mijn cliënten:

“Voor mij ligt de kracht van Marius in de combinatie van “hard en zacht”. Hij is empathisch, gebruikt zijn voelsprieten goed, maar werkt wel doel- en resultaatgericht. Hij houdt je bij de les, is kritisch, maar wel ondersteunend en spreekt je aan op je sterke kanten”.

“Wat mij het meest in de manier van werken van Marius aanspreekt is zijn eerlijkheid en authenticiteit: dat maakt hem tot een betrouwbare gesprekspartner, ook wanneer het persoonlijk wordt.”

“Je merkt dat Marius gewend is te werken in een professionele omgeving. Hierdoor voelt hij mijn situatie goed aan.”

“Marius begrijpt mijn issues goed en kan zich goed in mijn positie verplaatsen. Wat ik heel krachtig en waardevol vind, is dat je vervolgens precies de juiste vragen weet te stellen, in plaats van dat hij direct een oplossing geeft.”

“Naast het bieden van een luisterend oor, confronteerde Marius me met een aantal rake inzichten. Hij deed dit op een oprechte, prettige manier die bij mij erg effectief is.”

“Andere coaches vond ik nogal zweverig. Marius werkt heel praktisch en doelgericht. Soms gebruikte ik de inzichten een half uur later alweer in mijn werk!”

“Juist Marius zijn achtergrond in de ‘corporate world’ zorgt ervoor dat hij me begrijpt en aanvoelt. Dit had mijn vorige coach niet.”

“De juiste vragen, de juiste sfeer”.

“Ik liep er al een hele tijd omheen en schoof het voor me uit. Marius heeft me geholpen tot de kern te komen en het fundament van het probleem aan te pakken.”

“Wat ben je nu aan het doen?” vroeg Marius me ineens. Die vraag zal ik nooit vergeten.”