BOARDWALK

Jij snapt mijn business vraagstukken en persoonlijke vraagstukken heel goed. Je oordeelt niet en laat mij zelf ondervinden wat er aan de hand is. – Daan

BOARDWALK is een uniek individueel ontwikkelprogramma waarmee je als leider of executive gedurende een vaste periode (meestal 1 jaar) werkt aan de volgende stap in je leiderschap. BOARDWALK is een co-creatie samen met Eric de Waard van De Waard Coaching. Bij de totstandkoming van BOARDWALK hebben we een aantal van onze cliënten in coaching ondervraagd. Hun antwoorden hebben we vertaald in dit concept.

Het BOARDWALK traject bevat een mix van van Advies, Coaching, Training en Sparring (ACTS) en  gaat dus verder dan alleen coaching op één specifiek probleem of thema. Er zit een theoretische leerlijn in het programma met onderdelen uit de TA, NLP en Systemisch werk. Zodat je deze beproefde elementen ook zelf in je werk kunt inzetten.

Elke topsporter heeft een coachimg_7132

BOARDWALK gaat uit van de overtuiging ‘elke topsporter heeft een coach’. In het programma heb jij als leider een coach net zoals een topsporter die heeft. Iemand die je spiegelt, op je techniek let, die je gericht ‘oefenstof’ aanbiedt, relevante kennis overdraagt en je scherp houdt. Zodat jij topprestaties kunt blijven leveren en nog meer impact kunt maken dan je nu al doet.

Aan het eind van het programma ervaar je meer balans en rust en bereik je meer met minder inspanning. Je hoeft minder ‘op kracht’ te skiën en bent veel effectiever, omdat je nu toegang hebt tot al je beschikbare bronnen en stijlen. Ook tot degene die je onbewust in de schaduw hebt gehouden.

Hieronder kun je de brochure met meer informatie downloaden.

 

 

 

 

Het aantal plekken in BOARDWALK is beperkt. Mail voor actuele beschikbaarheid naar marius@mpoweru.nl of bel me op 06-20432681. Een intake maakt deel uit van de procedure.