Change Coaching

Jij helpt leiders de rol te spelen die nodig is. – Paul

Ben je leider of manager en geeft je leiding aan een veranderproces of implementatie? En zoek je hiervoor een ervaren sparring partner of coach? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Ik kijk met je mee naar de uitdaging die voor ligt. Samen bepalen we een passende veranderaanpak en sparren we samen over relevante thema’s en interventies in het veranderproces.

Zoals in het volgende voorbeeld.

Bij een grote organisatie in de technologie-sector werden grote verbeterprogramma’s opgezet, onder andere op het gebied van Innovatie. De innovatie-programma’s werden geleid door programmamanagers, die verantwoordelijk waren voor zowel de ‘harde’ als de ‘zachte’ kant van het programma. Ik heb deze programmamanagers gedurende twee jaar op het gebied van Change Management begeleid, waarbij ik als coach en sparring-partner van deze programmamanagers fungeerde. Ik hielp hen onder andere met het vormgeven van de change aanpak, het voorbereiden en uitvoeren van interventies. Wekelijks reflecteerden we in 1 op 1 gesprekken op actuele veranderkundige thema’s en hun rol als leider hierin.

Kijk hier voor een overzicht van opdrachtgevers waarvoor ik werk en gewerkt heb.

Speelt er bij u een verander- of ontwikkelvraagstuk en zoekt u begeleiding? Mail naar marius@mpoweru.nl of bel me op 06-20432681.