Feedback van cliënten

Hieronder een greep uit wat cliënten en opdrachtgevers zeggen over mijn begeleiding:

Jij snapt heel makkelijk mijn business vraagstukken en persoonlijke vraagstukken. Je schakelt hierop snel mee. Wat ik fijn vind is dat je geen ‘stickers’ plakt. Je blijft in de luistermodus, checkt of jouw hypothese klopt en neemt mij mee om zelf te ondervinden wat er aan de hand is. – Daan

Wat meteen in mij opkomt is jouw sterke connectie met de mens. Je maakt een sterke verbinding met de leiders en gaat dicht tegen ze aanzitten. Dit is echt onderscheidend ten opzichte van collega-adviseurs die ik heb meegemaakt. – Paul

Je voelt aan wat er onder tafel gebeurt en weet dat ook te adresseren op een prettige manier. – Paul

Ik ervaar authentieke betrokkenheid bij mij en waar ik mee zit. – Pim

Je bent zo gepassioneerd met je cliënt bezig. Daarom weet je ook zo goed wat er speelt. Jij ziet wat je cliënt ziet. – Edwin

Je bent intrinsiek gemotiveerd om de ander beter te maken. De oprechtheid waarmee je dit doet is niet veroordelend. Je houdt continu de dialoog in stand en reikt verschillende perspectieven aan. Zonder een oordeel over wat ik doe. Dat voelt heel prettig en zet mij juist tot nadenken. – Leo

Jij zorgt ervoor dat iedereen in de groep zich veilig voelt en open stelt. Ook degene die dat normaal gesproken minder snel doen. – Thijs

Door jouw empathische vermogen wek je snel vertrouwen bij mensen, waardoor ze zich bij jou veilig voelen en kwetsbaar op durven te stellen. Zo help je leiders om die rol te spelen die nodig is. – Paul

Ik ervaar bij jou echt gelijkwaardigheid en veiligheid. Je hebt geen oordeel, je luistert goed en je gaat met mij aan het werk. – Marco

Je maakt dingen beeldend met metaforen. Hiermee breng je de discussies op een ander level en breng je snelheid in het proces. – Paul

Je bent heel sterk en waardevol dicht tegen de leider aan. Als coach en als transitiebegeleider. – Daan

Je benadert het vanuit de mens, niet vanuit de theorie. Vanuit dit contact ben je oprecht bezig de mensen te laten zien waar ze beter kunnen performen. – Leo

Wat ben je nu aan het doen? vroeg je ineens, toen ik weer volop in de ‘zend’-modus zat. Die vraag op dat moment zal ik nooit vergeten. – Monique

Je wekt snel vertrouwen, waardoor er snel openheid is. Alles is bespreekbaar. – Thijs

Je verdiept je echt in mij. We komen tot zo werkelijk tot de kern. Je geeft mogelijkheden aan zonder deze op te dringen. – Marco

Het is geen kunstje wat je doet. Het voelt heel oprecht voor mij. – Stephanie

Wat mij het meest aanspreekt is je eerlijkheid en authenticiteit. Dat maakt je voor mij tot een betrouwbare gesprekspartner, ook wanneer het persoonlijk wordt. – Yvonne

Naast het bieden van een luisterend oor, confronteerde je me met een aantal rake inzichten. Dat doe je op een oprechte, prettige manier die bij mij erg effectief is. – Monique